CAPITOLS

CHAPTERS

INDEX LÍMITS

LÍMITS

RESTRICT

PRÒLEG

PRELUDE

 

MITOLOGIA

MYTHOLOGY

CREENCES

BELIEF

PERSONATGES

PEOPLE

PREGUNTES

QUESTIONS

PRESONS

PRISIONS

 

 L’ autora Montserrat Llavina i Soler va néixer al Moli de la Llavina a Centelles (Barcelona) i des de sempre ha estat una enamorada  de la natura i ha intentat plasmar-la tan en els seus quadres com en la seva poesia. Però la necessitat de descobrir els orígens és innata amb l’ ésser humà i després de més de vint anys de poesia intimista ara vol ser una mica més crítica i per això ha volgut escriure “límits”.

 

NOMÉS TU I EL MÓN, O TU I ELS ALTRES ESSERS HUMANS?

 

Sortir de l’angoixa de viure com el falcó volar i amistançar-se amb Re i amara-se de llum. Sé part de la societat que de vegades no sap on són els límits. Aquesta persecució de l’home  en un món que arrela de les mitologies, les religions i el poder.
Ser com  Re el Déu sol de la mitologia Epíccia. Deixar el  Paradís on Déu va crear l'home.  Rebre les infermetats de la Caixa de Pandora. Aiixò han fet rebel·lar  l’homo sapiens   que ha necessitat dominar als altres. I al llarg dels segles l’ esperança de les societats de dominar als més dèbils ens ha fet febles a l’hora d’avançar. Límits només vols ser una petita anàlisis dels humans com a protagonistes d’aquesta història del món i les civilitzacions.

MONTSERRAT LLAVINA